5.19.2010

Ini TIdaK aDiL!!!!!!


Ha??!!! Ape neh.....konpius Cik Qiqi tau. Sorang kate minah nie digugurkan sebab tak bole fokus, sorang lagi kate nie tindakan tak adil..Ape nie...xpaham betul Cik Qiqi ngan dunia hiburan nie.

Ahah...jangan kome duk konpius2 same ngn Cik Qiqi. Cik Qiqi terbaca kat paper tadi pasal kes Ziana n die nye protege. U allz tengok tak ahad ritu? Cik Qiqi nie AF tengok, Mentor tengok walaupon xde la minat sangat. Cik Qiqi tak la brape amik tau sangat tapi disebabkan adik Cik Qiqi nak sangat tengok Metor, terpaksa la jugak tengok. Before nie kalo xsilap Cik Qiqi, protege nye perempuan, Thalia kalo xsilap namanye. Tapi alih2 waktu ari Ahad tu tengok protege nye lelaki, Mohd namenye. Ish3...dalam 48 jam terus dapat pengganti. Tapi ok la walaupun dlm 48 jam tu, ok gk la pesembahan die.

Tapi yang musykil nye ngape si Thalia tu disingkarkan? betul ke kate Ziana Zain yang die tak bersedia dari segi fizikal dan mental serta tidak fokus dalam pembelajaran. Hurm..betul ke, Tapi si Thalia nie kate "Saya tidak anggap apa yang saya lakukan itu adalah masalah disiplin. Berjumpa dengan teman lelaki saya di depan khalayak ramai rasanya tak salah. Lainlah kalau saya bawa dia ke bilik secara sembunyi-sembunyi, mungkin boleh menimbulkan syak wasangka. Tapi saya hanya berjumpa dengannya di tempat terbuka. Salahkah Thalia bersikap jujur? Tapi saya tidaklah menyalahkan kak Ziana sepenuhnya. Dia penyanyi yang ada nama cukup besar, tentunya apabila cerita seperti ini timbul, ia akan menggusarkan dirinya sebagai seorang mentor. Sudah tentu dia tidak mahu cerita seperti ini menjejaskan reputasinya sebagai seorang penyanyi terkenal."Aha...

JUARA... Mus dan protegenya, Ayim (tengah) memenangi pusingan pertama pada konsert kumpulan B Mentor 4 yang berlangsung di Dewan Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA), Shah Alam, Selangor, malam Ahad lalu.

Pada Cik Qiqi mungkin gak le tu penyebab utamanye si Ziana Zain singkirkan s Thalia tu. Ngan kurang bagi tumpuannye, sape tahan. tapi tak tau la plak andai memang ade konflik dlmn yg tak dipaparkan dalam akhbar.

Apa2 pun Cik Qiqi caye 1 je. Perempuan ngn perempuan memang akn clash, Tapi kalo laki sme laki, OK je. Puan ngan laki baru OK coz de tarikan magnet tu. Bukti nye tengok Mas Idayu, senang mik yg bertentangan. Da senang nak didik..

P/s: Cik Qiqi nye suara tak sedap, leh nak join sesume neh...wakakakakkaa

8 comments:

A f i q said...

dunia hiburan memeningkan kepala.
so, minda cergas badan sihat.
sory, x de kena mengena pn.
haha XD

baincardin said...

Jom kita tambahkan ilmu tentang 'Baby Development' Yay! ^_^

ZouL said...

haha
minat hiburan upenye cik QiQi neh..
btw dpt price of persia kat ats tuh..haha

|| NaFiRaa || said...

tapi mmg tak patut ler jumpe pak we time cam tuh.. cam kita bercinta masa kat sekolah dulu.. cikgu marah kan.. haaaa.. cam tu lah jugak...

CiK QiQi said...

Afiq ~ tau xpe...mls nk mik tau sebenarnye...tp teramik tau gak..hahahaha

Baincardin ~ jp lg cik qiqi serang!!!!!!!!!!

Zoul ~ tak la minat sangat tp tpkse usha2 gk..hahahahha....
jap je mende3 tu..kang ilang la die

CiK QiQi said...

Sis NAfiraa ~ Tau xpe...ntah die jmpe pkwe die time duk blaja tu ke...mn xhangin si Jiana Jain tu..hehehhehe

NiZaM Limited said...

Woah..itu macam ke. ape da protauge ziana tu. dah masuk pertandingan cmni. name besar cam ziana tu dia perdagangkan. kene la jaga disiplin. ade ke tak salah jmpe pakwe dia depan org lain. alasan cmtu dia bg..mmg layak pon kena buang.

tp pmpuan ngn pmpuan mmg masalah negara la. kalo kes kat kolej pn pmpuan la slalu ade masalah tak ngm ngn pmpuan. kalo laki ngn laki mmg rilek j smpoi. hehe..

CiK QiQi said...

Nizam Limited~ Agree with u e nizam...kalo kite duk fokus2 pon tetibe de yg kaco xke mrh...cxke germ...alasan yg kurang bijak...huhu

Tau xpe..xtau awat ppuan sme ppuan xngam...dr kcik smpai ke beso...de je konflik...
tp kalo btntangan 2 ok la plak...ego masing2 tu..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...