5.02.2010

HaMPEH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wah.........................biKIn panas Cik Qiqi je

Cik Qiqi nie idak le penggemar setia sangat AF nie, setakat dr AF1-AF3 je Cik Qiqi tengok, then malas da. Tapi.......Kali nie, Kebencian semakin membuak2 Cik Qiqi kat sorang student AF8 yang budget bagus sangat tu...Memang betul kte Pak Nil, kali ni depa memang tersangat2 pilih kasih kat studentnye. Ade student kaw2 bg ujian, tapi de la sorg 2 kan, sme je jenis lagu yang depa bg kt student tu. Memang nampak sangat de something wrong somewhere...hurm.....
ada Cik Qiqi la, sewajar2nye die pon kena uji ngn lagu jenis len gak. Ne leh same je. Ni akan menimbulkan ketidakpuasan hati student len n pd Cik Qiqi n sesape yang menontonnye mesti
rase gitu gak.
Pihak produksi jangan la wat gitu. Benda nie pertandingan. Sewajarnye kena adil. Hai, macam2 tricks depa nie....Pada Cik Qiqi, yang sangat2 berbakat, Adira, Ain, n student laki just Shahir memang sangat2 wt persembahan terbaik, especially Adira...hohohoho...suke bebenor Cik Qiqi ye.nge3.... tapi sayangnye Shahir lak terkeluar minggu nie sedangkan die Okay dalam penyampaian lagu yg mcm2 jenis lagu die dapat nk dbandingkan ngan sorg lagi tu...panas je ati tengok org muka budget bagus.
Takpe le u allz..kang lagi banyak Cik Qiqi bising ade gk yang marah Cik Qiqi...nge3...sekadar nak nyibuk pasal AF 8 nie je...nge3....

Peace no war ^_^//

8 comments:

fiz mr.beloved said...

hmm shoutbox xberfungsi la..so drop kt cni yer..follow awk..hehe

CiK QiQi said...

okessssss...hehehhe...de wt hal 2..jp k jp x..i'll follow u

syAzAnA said...

shahir kuar?
ish2. sedeynyer. xpewlah. xde rezki kot dye.
hehehe

qq, i follow youu..

CiK QiQi said...

2 la pasal zana...redha jele...nge3....

rahmas said...

wolla~
kekeke..suda follow blog ni..harap dpt tambah2 kenalan..

eh..syaz pun ada di sini..lalalala~

CiK QiQi said...

tq cik rahmas...hehehehe...i'll follow u=)

Duongkyo said...

nice, I'll follow u, visit me back and make friend

Duongkyo said...

nice........I'll follow u, visit me back

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...