5.05.2010

GenG bLoggER Oh GenG BloGgeR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



HUaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..............................................
HUuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............................
HUaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....................

U allz nak tengok Cik Qiqi nangis camni?



Keee......Nak tengok Cik Qiqi nangis gnie???

Ke cam ginie kot yg u allz sukeeeeeee......



HUaaaaaaaaaaaaaaaaaa......sdey kot rnieeeeeeeeee......puas da Cik Qiqi usha Geng Blogger tapi xjumpe2 pon camne nak join Geng Blogger. U allz yang lame n otai2 tunjuk ajarkan la kat Cik Qiqi..Sedey sangat nie. Cam xbagi je Cik Qiqi join, ke sebab Cik Qiqi stil baru lagi n xleh nak join.

U allz tlong ye supaya bole la Cik QIqi jadi gnie....


HUuaaaaaaaaaaahuaaaaaaaaaaaahuaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8 comments:

cHiKakO PiNky said...

poyo la la ang kiki lala...haha....

wanshah said...

nak cik qiqi nangis macam no.3 tu. hehehhe.. tak la, guro jer.=) agaknye lambat kot admin tu nak masukkan. mungkin permintaan ramai sangat. bawak bertendang yer cik qiqi. qiqi lala ke nih?.. hehehe.. =P

p/s: jom melawat, follow dan share link di TKSB.
http://wanshah87.blogspot.com

Ms MPC here:D said...

jgnla nangis....:) b epi..selamat hari2..:) hehehe

CiK QiQi said...

hahhaha.....

~chikako pinky...hang memang nk kna blsh nie..nge3....

~wanshah...hamboi...tlebei comei kalo cik qiqi nangis gitu..ekekeke....cik qiqi betendang ngn wanshah bole???nge3...

~Ms MPC ....tq....hheehhehe

wanshah said...

boleh³.. bak kata upin dan ipin. heheheh..

http://wanshah87.blogspot.com

CiK QiQi said...

ekekke...xmo la btendang ngn wanshah..kang tserlah kgnasan cik qiqi yg cute neh..hehehhee

lovelylady said...

bebawak bebanyak btendang..nti try le join lg..kot2 lmbt diorg nk masukkan data ke ape..

CiK QiQi said...

tq sys...huhuhuhu...duk ksbrn ini...hehehehheh

nge3...mam da sume2?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...