5.27.2010

DIsebalik Rozita Che Wan aka Kiah Pekasam

ops...nak gambo lawa tgok sndri yekkk...wane putih tu le kseksian mereka bdua....

Waduh3...nasib tak tersembur tau air kt mulut Cik Qiqi ni tau u allz. Wah3...kepada yang lelaki jangan nengok lame2 ye...batal pose u allz. Ish3....Mase Sabtu lepas Cik Qiqi duk bez tengok Konsert last AF8 rasenye cam ok je. Ok pebenda nye Cik Qiqi oiii..
ahahahhaha....ok la...mase Cik Qiqi duk tengok kekasih gelap Cik Qiqi duk nyanyi, kamera da fokus kat artis jelitawan nie yang da nk trik diri dr dunia seni ni kalo bukan siRozita Che Wan aka Kiah Pekasam. Tapi waktu tu Cik Qiqi hanya tersenyum sinis je la coz duk tnjuk kekasih gelap Cik Qiqi nye Artis kesayangan kt TV time tu. Cik Qiqi relax n cool je la tgok Cik Rozita time tu coz memang nampka comei..

Tapi baru jap tadi Cik Qiqi bukak Berita Harian Cik Qiqi rase nak terkeluar bijik mate nie tau u allz....Ish3........mase ritu Cik Qiqi nengok cam ok je baju yg die pakai. Tapi wktu tu kamera xde la fokus dr ats rambut sampai ujung kaki..tunjuk sekerat je..upe2nye......disebalik kesopanan yg xsbrape diatas tu...bile difokus ke kakinye...ush3....(gaye smgt arwah Din Beramboi)...memang..hm...mmg tak terkata ape la Cik Qiqi yg ppuan nie..kalo yang laki sah3 da tbliak..tsnyum bmkne ble tgok si Rozita nie...

Sabo jele...Die dulu marah n bising bile orang kate bukan2 pasal die tapi tengok la gaya penampilannye.. Mane orang tak kate macam2. Dato Siti xdedah sane sini sangat pon ok je peminta suka. Udah2 le Cik Kiah Pekasam oiii....kan lagi elok kalo personaliti die cam dalam cite Aku Terima Nikahnye kat Astro Prima tu...

p/s: Mane x Wardina Safiah(wah, sebut name pnuh lak kn) xbbel kate artis skang xleh jadi ikon...ni le slh 1 cnthnye

16 comments:

NiZaM Limited said...

Uiks..rosak2..
camne la org zmn skrg ni jadikan artis sbg idola..idola mau masuk neraka ke.
ish2..insafla wahai kawan2..artis bkn rolemodel..tp perosak bangsa..

CiK QiQi said...

itu le pasal en nizam...
pe la nk jadi depa nie..kalo nk jd kn idola pon..amik penyanyi nasyid ke...ustazah nor baiyah ke..ok gk...kalo rupe gni...lg gelong le kite

NaNaJoe said...

mak oii...
habis la hot nana pas ni..
hehehe... diorg da mula pakai seksi..
tp xpe, elok xhot, nant kt kubur lg hot..huhuhuhu~~

CiK QiQi said...

hehehhehe....cik nana xkn hilang hot punye...
sntiasa hot je memanjang..xyh tdedah gitu...hohohooh

|| NaFiRaa || said...

makin glemer.. makin tak mampu beli kain.. haih~

Yuni Aisyah said...

hot gler rozita ngn azza..ntah ape la depa tu suke sgt tayang body..nak sgt menunjuk yg depa tu cantik n seksi la tu..22 dah g umrah sopan la skit pakaian tu..kesian sungguh x ckup kain.huhu

CiK QiQi said...

Nafira ~ hahaha..tula pasal...makin banyak duit, makin tak mampu bli kain

CiK QiQi said...

Yuni ~ Sebab de rsenk mnunjuk tu le skan xckup kain tuh...ish3...
sabo jele dema nie

s h e e said...

walaweyh...aritu kn cik qiqi, cik aishah ade nampak gamba dlm majalah ke surat khabar ntah...yg rozita + raudhah + mak diorang pose...gle seksi rozita n raudhah...

CiK QiQi said...

shee ~ deme dua tu kan mmg seksi...adk beradi seksi aka seksa...hohohoho
suke bebenor pkai gtu nye seksa...nge3

dunspeak♥ said...

hoishh! seksi ngat eh..susah gak kalu terlalu chantex nie..sume nk tnjuk..apekah??hoho

CiK QiQi said...

Cik Belog ~ sbb salah guna kecantikan tu cik belog...slah guna bnde yg dianugerahkn...ptt dijaga baik..xyh tnjuk2, org tau da..

zuana's dear diary said...

eh2 dh der?

zuana's dear diary said...

haaa dh org lawa kan... bergaya2 lau xder owg tgk kan rugi tuh... ehehehe =p

zuana's dear diary said...

This comment has been removed by a blog administrator.

CiK QiQi said...

zuana ~ hehehe...yolah sngat...tunjuk kt yg spatutnye sdah..ekekeke...kite yg ppuan ni xhingin nk tgok...nge3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...