5.25.2010

Benarkah Cik QIqi DiCULik?????



hahaha...inGAt Cik Qiqi nie budak2 ke nk kena culik...Kalo betul kena culik bek u allz tuduh Uncle ku yg tersayang coz die de potential besar nak culik Cik Qiqi..hahahhah...U allz tnye sebab ape suh tuduh uncle? Sebab...................................................

  • Uncle kan peramah
  • Manis mulut (bukan penuh gula dimulutnye..nge3)
  • Pandai mengayat (ha...ni mls ckp ngn u allz nie...bukan Uncle tu pandai wt ayt cmnie..."saya ada rumah", bukan tu...maksud Cik Qiqi pandai berkata2 untuk menggoda ikut die..hehehehhe)
  • Sebab ade moto yang leh digunakan sbgai pengangkutan untuk culik Cik Qiqi (ehem...tingat n3 Uncle sembang ngn org yg xleh bkate2...merah mukanye..ekekeke)
Heheh....cian Uncle ku syg kena fitnah kan. Cik Qiqi ilang sebab busy ngan keje. Balik umah lak adik duk sakan apply UPU untuk sambung amik degree lak. tu yang tak sempat langsung nak guna..Kalau die abiz guna pon sampai tengah malam. Cik Qiqi tak bjaga sampai kol 1, 2 pagi..
Penat esoknye nak keje lak kan..hehehhe...U allz xrndu Cik Qiqi ke...huaaaaaaaaaaaaaaa.....heehe

So, u all sihat ke? Cik Qiqi nie rsenye sihat terlebei da nie..dulu 42 kg, skang cm da 44 kg da nie...ha, darkbatman, tolong2 Cik Qiqi turunkan berat badan..hehehhehe.....Tak sempat da Cik Qiqi nak wat entry tenang kekasih gelap Cik Qiqi yang bru menang Sabtu ritu.....hehehhe...papepon nak ucap tahniah gak kat kekasih gelap ku sayang, Shahir yang da menangAF8...jangn tenggelam dalam sorakan peminat, jangan sorakan yg diterima skang bertukar menjadi boooooooooooooooooooooooooo....xmo3......Jangan lupa diri tu yang penting sayanbgku.....hehehhehe.....wah..melampau2 tau Cik Qiqi nie berangan...hehehehe...Lagi sekali Cik Qiqi nak mintak maaf andai tak visit back u allz nyeblog. Cik Qiqi akn bls sebaik mungkin...ei...ingt I ni glamer sgt ke...hehehehhe....tp better gitu kan u allz...xmo org ingt kite nie soombong...Budi Bahase Budaya Kita ^_^

4 comments:

uncle said...

ucnle baru je online dipetang hari setelah berhempas pulas di kandang opis dengna keje yg bertimbun datang sini tgk entry..mak aih..!!! kenapa kah uncle bercita-cita ingin mencolek qiqi nih? hahahahha nice entry ler..uncle akan menepis segala gosip liar yang melanda kita ini...hahahah

CiK QiQi said...

hehehe...yeke nice entry...
tp mmg kna ssarkan uncle sbb....kalo qiqi xgtau pon diorang suspek uncle tggi...haahhaha...
jangan mare tau uncle..hehehehhe
gurau aje^_^

NiZaM Limited said...

ooo..uncle ngn cik qiqi kite ni ade pape ea..gusip2..ahaks..

CiK QiQi said...

oh tIDAk!!!!!!!!!!!
uncle ku...de orag cube gosip kan kite...tidak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...