5.18.2010

AndAi dAPat....



Andai dapat
Ku undurkan putaran dunia
Inginku ubah semula kata - kata
Dan tingkahlakuku yang salah...

Hamboi3...pagi2 lagi Cik Qiqi da layan lagu2 sdey la plak kan..nge3....Cik Qiqi tetiba je terasa nak ajak u allz semua mengimbau kenangan u allz kembali..Jom la kite same2 selami kembali..Andai diberi peluang ke dua ape yg u allz nak betul kn..Cam ayat kat atas tu.....Bermula dari Andai dapat ku undurkan putaran dunia.........

Kalau Cik Qiqi la kan u allz..Banyak sgt Cik Qiqi nak betulkan...Banyak sangat silapnye Cik Qiqi da wat setelah 22 tahun hidup kat dunia nie.

  • Cik Qiqi andai dapat, nk lebih aktif waktu skola rndah...ahaa....jangan ingat Cik Qiqi kurang upaya lak ye..hehe...kang de kena tarik telinga tu.hehehhehe
  • Then waktu UPSR kalo leh nk dpt 5A..huaaaaaaa....jap3...UPSR dulu Cik Qiqi dapat berapa A ek..lupe sudah..ekekeke
  • Cik Qiqi nak wat yang terbaik untuk PMR Cik Qiqi coz xdpt straight A...wakakakaka....Da la tu, dapat MRSM xp..memang nyesal sangat
  • Andai Cik Qiqi g MRSM ritu, maybe semangat untuk g Matriks tu lebei tggi tapi Cik Qiqi lepaskan peluang n p UniKL, Melaka.Sape2 yg nk msuk U tu, meh3 msuk UniKL..baik punye^_^(betul2 tau bukan cobaan)
  • Then Cik Qiqi kalo leh nk btulkan waktu Cik Qiqi stdy dulu. Banyak benor maennye...aha...bukan bpoya2 tp da rupa kanak2 Rebina, main game kanak2je kojenye.
  • Nak dpat result yg de bez n bg mak abah bangga.




Tapi apekan daya, diriku sebesar zarah je dmata masyarakat..tak mampu nak memutarkan kembali mase...ekekekeke....bmadah bhelah la plak Cik Qiqi nie kn....Ekekeke..Cik Qiqi nye story xmenarik sangat, u allz meh la kongsi same...Cik Qiqi nak dengar gk..Sape2 yg citenye menarik Cik Qiqi bagi coklat Cadburry^_^

XMo ke? ish...xmo takpe, Cik Qiqi mam sensorg..lalalalallalalalla.....nyum3......^_^

5 comments:

NiZaM Limited said...

Tak ingin lagi..dan tak mahu lagi..berpisah bukan dengan kerelaan hati~

ahaks..bleh plak smbung karoke kat sini yek.

andai dapat undurkan putaran dunia..matahari timbul dari barat..kiamat laa..

larikkkkk....

kalo saye skolah rendah dlu mmg slalu men longkang je. tangkap ikan longkang sume. skolah menengah aktif kawad sampai wakil daerah..best, xbleh lupe. pastu masuk plkn. tempat sosial lebih. hak hakk..

butterfly said...

betul tuh!

butterfly nak abis study dah next month..

rase mcm mnyesal sikit sbb x study betul2..

huh! andai masa itu boleh di putarkan..

cik dorameon! pinjam kan alat pada sy.:))

CiK QiQi said...

En nizam~ hehehhe...kna p PLKN?wah3....cik qiqi xkna pon...hahahhaha..selamat2


Butterfly ~ Sme le Cik Qqi tp cik qiqi da abiz da stdy...cdey3

FyZa said...

masa x dpt b'putar ke waktu2 dahulu..jd hargailah kehidupan skang supaya kita tdak akn menyesali masa kedepan nti..=)

CiK QiQi said...

Heheh..thats right cik fyza...tp...andai la dberi peluang...cik fyza nk wtpe...huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...