4.29.2010

SerONoknyE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Salam u allz...

Hehehe...entry nie sangat2 ditujukan untuk KURE2KUCIVIL, Uncle n Darkbatman, Kaizen shinobi n aizuddin.com coz dpe memang sempoi sangat2...enjoy sangat2 nymbang ngan diorang...
Untuk Kaizen shinobi n Aizuddin.com, tq sgt2 coz bg tnujuk ajr kt Cik Qiqi...dlm nk mbtulkan pe yg xbtui...ngengenge..bese le dak baru blaja....
kalo u allz nak kte Cik Qiqi poyo ckap je le tapi memang bez sgt le..hahaha..mungkin korang kate, "ni mesti budak baru nie xpnah dpt smbang ngan org", tapi Cik Qiqi tak pedulik. Sebab nye tujuan Cik Qiqi ni berblogging ni:
  • nak menambahkan kawan
  • nak menambahkan ilmu didada...(banyak entry2 yg bijak lagi bernas kt blog2 anda sume)
  • nak mengurangkan stress(usha depe yg klaka2)
  • nak isi masa lapang...nge3...(da xde keje..huhuhu)

Kepada sape2 yang Cik Qiqi tak sebut tu bukan bermakna korang tak bez...cume kite belum bekesempatan nk beramah mesra ngan u allz..
Tq u allz^_^

Peace no war^_^//

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...