4.30.2010

Oh Lelaki!!!!


MOrnIng u allz...

Arini terlambat lak Cik Qiqi nak membebel kat cnie..ekekeke......bukan ape,tadi Cik Qiqi ade wt observation sikit kat jus2 Cik Qiqi... n g amik gambar nye lagi, tu yang lambat sikit tu.
U allz ade pape perancangan ke esok. Haa...mesti ade yang lupe tu, sok kan 1 Mei, Hari Pekerja, sah2 u allz cuti kan..mane2 bos yg tak bg u allz cti 2, mintak triple tau, Cik Qiqi ajar..ngengenge....

Kalau u allz tnya Cik Qiqi, memang xde g mn2 kot, lagi best duk kat umah je..xpnat kena p sne sni. Tapi family Cik Qiqi nie bukan leh harap, nanti ade je suggestion last minute..isk3...tapi kengkadang lagi best gitu sebab nye, da banyak kali da rncang skit punye lame2 last2 xg. Baik xyah rncang, de benda trus siap2 terus pegi..huhuh...

Sebenarnye malam Cik Qiqi g umah akak Epy coz nk tgok anak tudung nye, Cik Qiqi ade ternampak member Cik Qiqi, kat kedai makan. Hurm...yang pelik nye kan nape time tu baru Cik Qiqi perasan u allz yang lelaki ni memang minat sangat2 lepak kat kedai makan. Bagi yang bujang tu, nak kate mak die xmasakkat umah,rasenye memang kompom masak. Erm...nak kate xsedap maknye masak, rasenye selalu kite dengar, rindu nak mkan masakn mak n kengkadang kt kedai tu die nye masakan bukan sesedap mane pon, mahal lak tu....kn3.. Tapi Cik Qiqi berani potong jari la kalau sesuatu kedai especially mamak xde org lelaki...hohohohohoh.....

Adoi..macam2 btoi la pe'el lelaki nie kn...Pada Cik Qiqi, ppuan lebih gemar tengok sorang laki 2,
  • Tak merokok. sape kate merokok 2 nampk macho?ha???? hancus ade le...bagi yg merokok tu,renti2 kan le...eh, bukan Cik Qiqi nak emkome, cume Cik Qiqi nak kongsi pe yang Cik Qiqi rase sebagai ppuan
  • Xyah le nak budget2 hensem. Kalau u allz memang da ensem, xyah la nk menunjuk sangat. Orang akan paham tanpa perlu ditunjuk2
  • Suke bergurau. Tapi dalam bergurau2 tu, tengok2 la ssame ye. Jangan main redah jew. Tapi Cik Qiqi percaya, u allz2 ni da matang 2k berpikir ble mase untuk bergurau n serius.
  • Kurang budaya melepak. Ha, jangan kate Cik Qiqi queen control ek. Bukan xbole cume berpada2 le. Ppuan kureng ckit kalau lakinye melepak smpai pg buta baru balik.
  • Caring and Luving.. aha...bab2 nie memang la ppuan suka tapi jangan lebi2 ma....nak lebih nikah dulu baru afdal=)
  • Ego yang berpada2...Jangan terlalu ego dalam persahabtan, percintaan. Sebabnye..nanti de le pergaduhan nye. Masing2 punya ego, tapi jangan la sampai ati orang tak dipedulik=)
  • Penyabar.. memang sangat2 diperlukan dalam satu ikatan. Jangan la jadi yg panas baran sebabnye, xde sape suka dimarah, dimaki n dihina.xbek tau u allz...kita same2 je idup kt muke bumi nie=)
Hoho...rasenye de banyak lagi tapi cukup le nie dulu. Ha, pade u allz yang nak tambah org nak kongsi pengalaman jangan malas2 mengomen ye..Cik Qiqi sentiase menunggu..ekekeke^_^


Peace no war^_^//

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...